شیشه دو جداره مریوان
امروزه استفاده از شیشه دو جداره در نمای ساختمان و المان های دکوراسیون داخلی بسیار رواج یافته و توانسته به خوبی نظر معماران و طراحان ساختمان را به خود جلب کند. شیشه ها علاوه بر این که باعث روشنایی فضا و وارد شدن نور به محیط می شوند، می توانند باعث ارتباط بصری افراد با بیرون از ساختمان یا فضای داخلی شوند.
شیشه های دو جداره در رنگ بندی های متنوعی تولید می شوند. رنگ دودی از جمله پرطرفدارترین رنگ شیشه دوجداره محسوب می شود.
شیشه دو جداره چگونه ساخته می شود؟
در ساخت شیشه های دو جداره، معمولا دو شیشه بر روی یکدیگر قرار می گیرد. برای تولید این محصول اول باید شیشه ها را با اندازه یکسانی برش داد. اگر شیشه ها کاملا یکسان و دقیقا منطبق بر هم نباشند، موقع نصب در داخل فریم تعبیه شده، به صورت کامل در داخل پنجره قرار نمی گیرند.
بعد از اینکه شیشه ها دقیق برش خورد، اسپیسرهایی با ضخامت مناسب را برش می دهند. ضخامت این اسپیسرها به اندازه شیشه هایی بستگی دارد که برش داده اند. در مرحله بعدی، به درون اسپیسر مواد ضد رطوبت را تزریق می کنند. حدود 70 درصد اسپیسرها باید با این مواد ضد رطوبتی ترکیب شوند.
در پایان، اسپیسرها را بین دو شیشه قرار می دهند و گاز آرگون را از طریق دستگاهی در محفظه بین دو شیشه تزریق می کنند. حال، با چسب های مخصوص، شیشه های دو جداره را کاملا دورگیری می کنند.
بیشتر بخوانید: در دو جداره سقز
مزایا شیشه های دو جداره
عایق صوتی
عدم ورود و خروج گرما و سرما از ساختمان
عایق حرارتی
ایمن، مقاوم و مستحکم
کاهش اتلاف انرژی
عدم تشکیل بخار در بین لایه های شیشه دو جداره
جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل ساختمان
ورود نور کافی به داخل ساختمان
مناسب اقلیم های مختلف
افزایش عمر مفید در و پنجره
جلوگیری از ورود اشعه فرا بنفش به داخل ساختمان
غیرقابل اشتعال
قابلیت نصب انواع یراق آلات
سهولت در نظافت
قابلیت بازیافت
دوستدار طبیعت و محیط زیست
معایب شیشه های دو جداره
قیمت شیشه های دو جداره از شیشه های معمولی گران تر است.
در صورتی که مهر و موم شیشه بشکند یا در کارخانه مهر و موم این شیشه ها به درستی انجام نشود، چگالش اتفاق می افتد و داخل شیشه ها بخار می گیرد.
انواع شیشه دو جداره
شیشه دو جداره ساده
شیشه دو جداره ساده از دو شیشه فلوت ساده و شفاف تشکیل شده است و هیچ گونه عملیات اضافی اعم از لمینت کردن، طرح، نقش و رنگی بر روی آن اعمال نشده است.
این محصول ساده ترین و ارزان قیمت ترین نوع شیشه دو جداره محسوب می شود و به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.
شیشه دو جداره سکوریت
در پروژه هایی که نیاز به استفاده از شیشه های بزرگ می باشد، بهتر است از شیشه های دو جداره سکوریت استفاده کنید. سکوریت کردن شیشه ها باعث می شود تا شیشه دو جداره در برابر ضربه و فشار مقاومت بسیار زیادی پیدا کند.
شیشه دو جداره سند بلاست
سند بلاست ها، مات و مدرن هستند و بهترین جایگزین برای شیشه های مات قدیمی محسوب می شوند. برای مات کردن شیشه های دو جداره سند بلاست، از ساینده های معدنی مثل شن و ماسه استفاده می کنند.
این شیشه ها برای حک کردن لوگو و نام تجاری شرکت ها بسیار مناسب است، به همین خاطر شرکت های تجاری مختلف معمولا از این نوع شیشه ها استفاده می کنند. شیشه های دو جداره سند بلاست به عنوان پارتیشن مورد استفاده قرار می گیرند.
شیشه دو جداره لمینت
ویژگی های شیشه دو جداره لمینت مثل نوع سکوریت است. این شیشه ها نشکن هستند و در صورت وارد شدن ضربه های شدید، تنها ترک برمی دارند و شکسته نمی شوند.
شیشه های دو جداره لمینتی به خاطر ترکیبات خاصی که در ساخت آن ها استفاده شده، ایمنی و استحکام بسیار زیادی دارند. این شیشه ها در اصل مجموعه ای از دو یا چند شیشه و طلق PVB می باشند که سبب مقاومت بالا در شیشه دو جداره می گردند.
شیشه دو جداره دکوراتیو
امروزه از شیشه های دو جداره دکوراتیو به منظور زیباسازی نما در ساختمان های نوساز و یا حتی ساختمان های قدیمی بازسازی شده، استفاده می شود. این شیشه ها معمولا در پنجره هایی با پروفیل دو جداره آلومینیومی و یو پی وی سی قرار می گیرند.
شیشه های دوجداره دکوراتیو انواع مختلفی دارند؛ از جمله شیشه دو جداره دکوراتیو رنگی، شیشه دو جداره دکوراتیو رفلکس، شیشه دوجداره دکوراتیو استین گلاس، شیشه دو جداره دکوراتیو تیفانی و شیشه دو جداره دکوراتیو طرح دار. استین گلاس، متداول ترین نوع شیشه دو جداره دکوراتیو محسوب می شود.
شیشه دو جداره رفلکس
برای تولید شیشه دوجداره رفلکس از آلیاژ و فلزاتی استفاده می شود که ویژگی های شیشه را تغییر می دهند. معمولا شیشه های دو جداره رفلکس از دو جداره شدن شیشه شفاف ساده و شیشه رفلکس دودی تشکیل می شوند.
در این شیشه ها، وظیفه بازتاب نور بر عهده شیشه رفلکس است. از جمله ویژگی های شیشه های دو جداره رفلکس می توان به عدم دید داخل ساختمان در طول روز، زیبایی نما و بازتاب و انعکاس نور، اشاره کرد.
شیشه دو جداره استین گلاس
استین گلاس یا همان استند گلاس، در سال 2013 توسط فعالان حوزه هنری در ایتالیا تولید شد. هنرمندان ایتالیایی در ابتدا سعی در تولید شیشه هایی با رنگ های گوناگون داشتند، ولی رفته رفته طرح و رنگ های آن ها با استقبال مردم مواجه شد و این نوع شیشه به پر فروش ترین شیشه های دکوراتیو در دنیا تبدیل شد.
شیشه های استین گلاس دو جداره در چهار مرحله تولید می شوند. در ابتدا بر روی شیشه اسیدکاری به شکل متقارن انجام می شود.
شیشه را طبق طرح و الگو، سند بلاست می کنند. بعد از آن شیشه را مطابق با طرح ایجاد شده می تراشند و در نهایت تراشه های آن را رنگ آمیزی می کنند.
شیشه دو جداره کرکره دار
شیشه های دو جداره کرکره دار در سال های اخیر با انتقال تکنولوژی از کشور ترکیه وارد ایران شده اند. در این نوع شیشه دو جداره، از تیغه کرکره در بین دو شیشه استفاده می شود که می توان از آن ها در پارتیشن بندی اداری استفاده کرد.
از ویژگی های بارز این محصول می توان به عدم کثیف شدن تیغه های کرکره ای، ایجاد محیطی خصوصی، تنظیم نور بین تیغه ها، تنوع طرح و رنگ و نصب آسان بر روی انواع فریم، اشاره کرد. شیشه های دو جداره کرکره دار در انواع برقی، دستی، پیچی و مگنتی موجود می باشند.
بیشتر بخوانید: پنجره دو جداره بانه
قیمت شیشه دوجداره
قیمت شیشه دو جداره به قیمت متریال اولیه آن بستگی دارد که ممکن است به صورت ماهانه و یا حتی روزانه تغییر کند. قیمت این شیشه ها به عوامل دیگری مثل ضخامت شیشه، کیفیت متریال اولیه، شفافیت، ابعاد و اندازه شیشه و برند سازنده محصول بستگی دارد.